Hägersten-Assyriska United 3-3

Säsongens andra del rivstartade med ett så kallat toppmöte. För motståndet stod min käre vän Sanels Hägersten och på nått jävla sätt lyckas alltid dessa matcher bli spännande och målrika. Vi ställde upp med en stark trupp med mycket matchande under uppehållet. Okej då kanske inte alla men dem flesta.

Hägersten spelade sitt vanliga kross spel och rann igenom redan i den 5:e minuten. Lite slarvigt av backlinjen dock, 2-0 till Hägersten kom via en billig dömd straff. Vi skulle aldrig fått den och har aldrig fått en med oss. Vi såg lite vilsna ut men lyckades spela oss fram till chanser trots allt, Ninos brände öppet mål och tajmade fel vid ett ytterligare ”friläge”. Med lite flyt och form hade han satt båda. Så blev inte fallet.

Hägersten kontrade fint och hade 2 farliga lägen som prickade ribban. Det blev en signal som tände oss. Efter det hade Hägersten inget att sätta emot. Vi gjorde 2-1 precis innan halvtid där Ninmar spelade fint bakåt på en frispark som Alex bombade in via ribban.

Andra halvlek blev en enda press, vi skapade flera lägen och fick till sist in 2-2 på en nick som Shox var sist på. Alla tror det var Charles men jag såg allt, och det vet Shox :)..! Han sa i stole the goal!

Vi hann även göra 2-3 och vände på steken, en fin kombination som Shox avslutade med en skottpass som gick in. Helt naturligt så började vi föra spelet och vänta ut tiden men så i den absolut sista minuten lyckades domaren på något sätt hitta en frispark precis utanför vårt straffområde, ingen vet fortfarande för vad????

Sista sparken i matchen blev en helt misslyckad frispark som touchade Milans klack och ställde Kasper i målet.3-3 var ett faktum och ett onödigt poängtapp. Helt onödigt.

Vad man kan ta med sig efter denna match är att vi inte ger upp trots 2-0 underläge och det visar styrka. En annan grej är att gör man 3 mål så ska man vinna. Vi släpper in alldeles för billiga mål.

Hur som haver!! På återseende!

M7