Hemmapremiär

Klockan fyra på lördag eftermiddag startat första halvlek av årets hemmapremiär då Södertälje-laget Assyriska Utd tar emot Rågsved på Brunna Ip nya matta.

2254_1080270935545_7920_n– Alla verkar vara jättetaggade på att spela hemma nu, så det ska bli roligt. Vi gjorde en rätt bra match borta mot Srbija och känner att vi har bra självförtroende. Det känns bra, säger Ajindi Nasser, som har nästa full trupp att välja på inför Lördag.

– Vi kände att resultatet va lite i underkant förra matchen men vi vet att Rågsved kommer att bli betydligt mycket tuffare uppgift, så jag hoppas att vi har bra energi och går in för att ta 3p. avslutar Mr.Nasser

Enligt Björn Widén är det en speciell känsla att spela hemmapremiär, särskilt som klubben spelat de flesta träningsmatcherna på bortaplan.

– Det ska bli kul att visa upp sig för vår hemmapublik hoppas an våra fans kan komma på matchen med ett bra följe. Vi vann senast mot Srbjia och det är en perfekt start på säsongen. säger Björn

Förra årets möte lagen emellan var en jämna matcher som sluta oavgjort båda gångerna.
Lördagens match kommer definitivt bli jämnare i år.
-Vi måste komma upp i lite högre nivå, bli mer aggressiva i närkamp spelet och försöka bli mer kliniska på målchanserna
, med tanke på att vi skapade många chanser. Vi måste komma upp i rätt nivå spelmässigt, sätta grunden i defensiven och offensiven. Det är en trygghet vi vill åt. Vi är laddade, vi har en bra känsla i gruppen och det känns jäkligt skoj med hemmapremiär säger Anfaller Alex Cecar till Redaktionen. 

/Redaktionen

Lördag 23/4

Assyriska Utd Vs Rågsved

Kl 16.00

Brunna ip

Gratis Entre