Inför borta match vs. Ericsberg

Årets tredje borta match stundar på Söndag eftermiddag och lagom nog har sommaren hittat sin storform  , som vid såna här tillställningar kan liknas vid en kokande kittel.

 

Det är ett taggat United som går av planen från kvällens träning. Man ser på spelarna att dem är fokuserade och vet att det är en oerhört viktig match som väntar under Söndagen. Alla vill förbättra sig från dem senaste insatserna och en vinst innebär inte bara tre poäng utan ett lyft för hela laget och för den här säsongen. Efter senaste matchen stod Fadi Amir´s Stekar-klacken kvar i timmar efter match och skanderade : ’Vi vill se 3 nya poäng nästa match’. Ingen har nog känt igen spelet som United hittills har kommit in i under borta matcherna den här säsongen. Det så framgångsrika spelet från hemmaplan finns där ibland men det blir aldrig nån riktig rytm i spelet. En del positionsbyten har skett och en del nya spelare har kommit in men det ska inte göra så stor skillnad. Vi är mycket bättre än i år än vad United varit 2010/11 och det vi har visat upp än så länge har varit väldigt positivt, Kreativitet och fantasi är oftast nyckeln till framgång men vi ska inte glömma hjärtat och inställning som man måste koppla på när Joga bonito & tika takan har låst sig, något som vi hoppas Ericsbergs kommer få smaka på. För det inte bara hungerlusta från dem senaste matcherna som fyller United-spelarna, vi vill också ge igen för alla tvivlare i Telge tokiga stan. Faktum är att serieseger kräver rätt attityd under varje träning och match, uppoffringar av var och en att göra sitt yttersta med att bidra till gruppen är en nyckelar till framgång.

Men i övermorron är de hög tid att fortsätta den vinnande trenden och efter dagens träning med mycket nötande på spel med och spel utan boll är det vi målinriktade spelare som springer ut på Sörmlands skogars alltid så gröna mattor!

 

 

Forza United

En för alla och alla för en/R10