Nahir Yeniay Återvänder!

Vi får en fin förstärkning! förre Pojklandslag spelaren Nahir Yeniay ansluter till klubben, Nahri Yeniay återvänder hem och har kommit överens med föreningen om ett 2-års kontrakt.

Sportchefen Pier Rani Baresso säger sig vara glad över att ha Nahir Yeniay tillbaka i klubben och tror att Nahir kommer bidra med en hel del.

”- Yeniay spelade för oss hösten 2013 och lämnade ett stort avtryck och va bidragande till den starka hösten som vi gjorde då, säger Baresso ”

 

-”Det var viktigt att det skulle vara ett långsiktigt projekt, det lät spännande och det var givet att det skulle bli United igen! det blir ett hungrigt United som kommer satsa på en bra mix av unga killar och lite äldre.  framför allt sina spelare med bra kraktär.” säger Nahir Yeniay.

Nahir Yeniay som är uppväxt i Södertälje har en bakgrund som tidigare pojkladslagspelare och va en framträdande Junior i AFF som Rikard Norlig lyfte upp till a-laget 2010, därefter blev det flytt till Jönköping och utlåning till Husqvarna div1. Yeniay ser fram emot att få påbörja sin nya tid i Assyriska United, Han kommer säkerligen vara den ledaren vi behöver 2015!

 

 

Födelsedatum: 1991-11-11
Ålder: 23
Längd: cm
Vikt: kg
Position: Mittfältare
Nationalitet: Sverige
Moderklubb: Assyriska FF

Källa: fotbollstransfer.se