Segertåget Rullar vidare!

Mälarhöjden vs. Assyriska Utd 0-2

Mål: Charles Sampson, Benjamin Oyal (str)
Ass: Nahir Yeniay
Ishtars: *** Ninmar Baresso **Milan Ratkelic *Charles Sampson

———————————————————————————————————————————–

Assyriska Utd Vs Tyresö FF 4-1

Mål: Benjamin Oyal, Nahir Yeniay(str), Nahir Yeninay, Benjamin Oyal

Ass: Ninos Chabo, Ninos Chabo, Smedro Younan

Ishtars: *** Nahir Yeniay, **Smedro Younan * Ninos Chabo

————————————————————————————————————————————-

Newroz Vs Assyriska Utd 5-1

Mål: Benjamin Oyal (Str)

Ishtars: *** Ingen **Ingen *Johannes Khano

Match referat:

Tyvärr blev det förlust med 5-1  i Derbyt mot Newroz som helt klart vann rättvist…
Derbyt där Newroz va xtremt taggade och kanske gjorde sin bästa halvlek för året punkterade matchen tidigt medan vi kanske gjorde den sämsta halvleken på väldigt länge.
I ett derby ska man vara beredd att vinna varje cm på planen och det va Newroz inställning som vann matchen.

Returmatch spelas nästa vecka på onsdag kan våra killar resa sig??? Återstår att se om en vecka.

__________________________________________________________________________________

Assyriska Utd Vs. Newroz 2-0

Mål: Ninmar Baresso, Johannes Khano

Ass: Assur Oyal, Sleyman Esso

Ishtars: *** Paduda ** Johannes Khano * Aday Sleyman ( Xtra Ishtar * Ninmar Baresso)

Match referat: #‎Revansch‬ ‪#‎complete‬ ‪#‎derbyseger

Innan matchen pratade Johan Baresso & Charles Sampson om att det skulle krävas både hårt jobb och individuell skicklighet för att vinna matchen.

Newroz började matchen i ett bra tempo och försökte pressa Assyriska högt, precis som Gameplan den här gången var man dock bättre förberedda och löste upp den hårdaste pressen genom att lyfta långt från Backlinjen över Newroz  höga press.

– Det var Johan och Sampson som hade snickrat ihop det. Vi gjorde det dels för att stoppa deras anstormning men också för att dra isär dem. Vi ville helt enkelt sticka hål på deras ballong och få luften att gå ur deras första anstormning. Risken med att spela långt är att det kan bli svårt att hitta tillbaka till ett spel efter marken. Men vi hade som plan att låta matchen komma till oss och det gjorde vi på ett förtjänstfullt sätt, förklarar en strålande glad Sportchef Pier Rani Baresso.

Den värsta pressen från Newroz avtog efter redan 10 min och efter att man lyckades skrapa ett friläge som Yeniay tyvärr missade, efter friläget va United det bättre laget på plan som krigade bäst och skapade mest.  Shox som va tillbaka i startelvan efter längre tids frånvaro va ett ständigt oros moment på högerkanten och va väldigt framgångsrik i sina attacker.  United tog över mer och mer och man spelade stabilt under den återstående delen av första halvlek.

johan– Vi gör en bra och stabil match. Det är egentligen under första 10 minuterna i båda halvlekarna som vi tappar greppet lite. Newroz lyckas under början av andra halvlek lyfta fram spelet och skapa viss press och väldigt nära att ta ledningen flera ggr om men Aday Sleyman va omutbar och stolpen fick rädda oss en gång. Men vi reder ut det på ett bra sätt i båda halvlekarna, säger Johan.

Trots att Newroz stack upp emellanåt kändes det hela tiden relativt tryckt i vårt försvar. De himmelsvita lyckas gång på annan radera ut Newroz mittfält och vårt mittförsvar med Milan Ratkelic i spetsen neutraliserade deras Anfallare fullständigt. Därför känns det inte ologiskt när Inbytte Ninmar Baresso i minut 68 gör 1-0, som snyggt framspelad av Assur Oyal i princip kan Pricka in med bollen vid bortre stolpen. Efter det är det total dominans från oss och vi bjuds på riktigt fina anfall. 2-0 och den riktiga spiken i kistan kommer i den 81 minuten då Johannes Khano placerar in bollen i ett friläge framspelad av Inbytte Esso, mitt framför vår magnifika klack.

ImageVaultHandler– Totalt sett över hela matchen är det en jättebra match av spelarna. Vi fullföljer vår plan och kryddar det med bra individuella prestationer vilket gör oss till det bättre laget i kvällens drabbning, och jag vill passa på att ge en stor Eloge till både Ninmar Baresso & Ninos Chabo som verkligen visade bra inställning och gav laget den injektion som behövdes. avslutar Charles Sampson innan han sätter sig på en skön bussresa till Valdemarsvik

 

Läs mer på LT.SE