Stigtomta- Assyriska United 1-5

Oj vilken skön dag det var, inte bara för själva vinsten utan på sättet den urfördes på. Alla i laget visade en moral av sten och vilja av stål. Glädjen är tillbaka och hoppas nu den håller i sig åtminstonde dem 2 kommande hemmamatcherna mot Ifk Nyköping och Valla IF. Allt jag sågade i matchen mot IK Tun höjer jag idag.

Matchen i sig var tuff men vi höll huvudet kallt och lyckades skapa flera målchanser i första halvlek utan att få den förtjänta utdelningen föränn mot slutet då Hedro fint placerade in bollen mellan benen på deras målvakt. När Stigtomta kvitterade, vad annars om inte på en fast situation!!!!!!!! kännde jag inte nu igen för fan. Men på bara några minuter och några lyckade byten ryckte vi ifrån och vann välförtjänt med klara 1-5.

Sebbe: Svarta Panthern från Sydamerika med det heta tempramentet höll tätt där bak och såg stabil ut. Kunde kanske hålla bort kvitteringen men var ändå stabil och det känns skönt att ha en tänd Sebbe som sista utpost. Olale Carnal!!!

Dilmon: Vår egen Benjamin Button som ser ut att vara 67 år gammal med sitt beteende gjorde en stabil insats som ytterback denna gång. Blandade och gav men ser för det mesta ut att ha full koll på deras anfallare. Seg och trög men svår att passera. Prata mer och spring mer då blir du en större kanon.

Hani: Den bortglömde sonen från Mosul/Ankawa var stabil matchen igenom och gjorde sällan något dåligt. Snabb, ettrig och följsam. Visade samma form som i början av säsongen. Kompletterar Nisse bra i mittförsvaret.

Nisse: Gammelsmurf behövs tydligen för att vi ska ha en chans i luften. Vinner många nickdueller och glidtacklar allt som kommer nära. Skön att ha med ,för att han alltid vill vinna även om det ibland går över till snack med domarna vilket är onödigt. Gjorde en gedigen insats men fick mot slutet ett onödigt gult kort för en hård glidtackling. Bars ut på bår fast utan bår haha! Fick vila sista 15.

Nourdine: En personlig favorit och lite som en busig lillebror. Kan vara bli grym om han lyssnar och denna dag lyssnade han med rena öron, han hade tydligen duschat hemma så inget vax där inte. Fina långbollar och raider längs kanten blandades med bra tacklingar. Kom till träningarna nu och se till att springa lite extra så du behåller formen hela säsongen.

Fadi Makdessi: Har börjat ta för sig mer och mer under matcherna. Lugn med bollen och svår att passera. Här har vi hittat en riktigt bra kantspelare. Vinner dueller och markerar tufft sitt område. Ser ut som en syrisk millisledare från 90-talet. Ahlen abo Amer !!

Albert: Dr Krasniqi opererade i mitten med kirurgisk precsision. Fin vänsterdoja men misslyckades lite med frisparkarna idag. Är en viktig del av mittenmittfältet och kan avgöra matcher på egen hand. Fin assist till Hedros 0-1. Helt enkelt en klasslirare.

Ante: Tilbax från skada idag,gjorde en grym match och är en gjuten 2 vägs spelare. Kommer i djupled, går till sidor, backar bakåt och vinner nickdueller. Vad mer kan man begära ? Blev lite trött mot slutet och fick njuta av matchen från bänken sista 10. Skönt att han är back in buissnes…!

Hedro: Pungkulan Hedro är en grym lirare men behöver nog en mental coach, (Jag ställer upp bror). Bidrar med sin fart och finter en ny dimenson på vänsterkanten. Står för 2 mål och en fin insats. Spelar han sådär och kämpar lite till när hans fysik är på topp kan jag garantera en fin avslutning. Fortsätt så och du får en hel stock när vi går upp, ( med limesmak).

Asshuri: En krigare som löpte och stångades som en tjur gör mot matadorerna i Spanien. Har viljan att vinna och det är en stark egenskap. Lyckades inte komma med i målprotokollet denna gång men vad gör det när han öppnar ytor för andra. En krigare och en skön skalle att ha i omklädningsrummet.

Lance: Vår egen Shawi, som pringer likt en gasell över öppna landskap. Skapade mycket i första dock utan att få utdelning. Målet kom till slut i andra halvlek på en fin passning från Ante. Kan Lance utveckla sitt passningsspel och prata lite mer med sina anfallskollegor kan det bli en mycket fin kombination. Hade även en omedveten passning till Fadi Juniors 1-2 mål då han fick bollen på bröstet.

Fadi Junior: Som Nourdine är denna karaktär också lite av en favorit. Godhjärtad och rolig. Kom in och gjorde 1-2 målet vilket gav oss luften att flyga på. Har ett fint passningsspel och en blick för spelet. Var lite förkyld men det syntes inte när han kom in och tog för sig ordentligt.

Murre: Legenden i klubben slog till efter bara 3 minuter. Tog emot bollen fintade bort 2 man och placerade bollen i mål. Fick även ett onödigt gult kort när han halvt tog av sig tröjan. Börjar orka mer och mer. Hade bra snack med Johan angående taktik och byten.

Cris: Hoppade in istället för skadade Nisse och täppte till bra. En stark spelare med fina fötter. Kommer mer , var så säkra.

Johan: För en gångs skull lyssnade han och vips så vart det bra. Hans bästa prestation var att ta fotot med sin telefon, hahah skämt åsido. King gjorde det bra med en fin taktik.

 

Kanon

-Hela laget

Kalkon

– Våra matchställ måste förnyas helt klart, vi kommer att bli bättre med nya kläder jag lovar.

 

Mvh Murre Assisterande!