Bagarmossen/Kärrtorp- Assyriska United 1-4

Påskfirandet avslutades med match på bortaplan mot Bagarmossen/Kärrtorp. Solen sken och vi såg laddade ut. Nyförvärven gjorde sin första match. Charlie i mål och Gabbe på vänsterbacken. Truppen som togs ut såg stark ut. Vi inledde med samling på Söder för en lunch och lite taktiksnack.

Frågorna som ställdes var, Ska Ninos näta?
Hur klarar sig Gabbe och Charlie?
Kommer Chris Morad att höja sig?
Kommer vi närmare den familj vi pratar om?

Svaren lät dröja lite….Matchen började lite segt då mattan va torr och varm. Även vårt spel började lite trevande, felpass blandades med stressbollar. Ju längre matchen led så kom vi igång, första aktionen bjöd Narsai på då han drog ett långskott som var nära att smita in. Precis efter missade hemmalaget ett fint läge. När andra andan infunnit sig började vårt spel att pusslas ihop. I år ser vi mycket stabilare ut över hela plan och täcker upp för varandra på ett förträffligt sätt. 0-1 kom på ett misstag av deras första utpost. Målvakten hoppade upp tappade bollen och Marino ” Spagetti Marinara” dök upp som gubben i lådan för att nicka in bollen i nät..Han dedikerade målet till Murre, precis som han sa i bilen. Rätt plats vid rätt tillfälle är allt som behövs ibland…kanske mer än ibland.

Vi gick in till pausvilan med en 0-1 ledning. Publiken som tagit sig dit var en bra bit över 70 personer vilket gav en fin inramning i det fina vårvädret.

Inga byten gjordes och vi gick ut direkt och satte punkt för händelserna, 0-2 kom på en fin passning av Ninos till Chris ” Ammo Dawood” som enkelt bredsidade in 2:an. 0-3 kom också från samma kant då Alex spelade Ante som fint släppte till Ninos som med vänstern satte bollen bakom nätmaskorna. Även 4:an gick snabbt då Ante som gjorde ytterligare en stormatch vann bollen och nätade.

Tränarna luftade lite spelare mot slutet ,som kontrollerades och vi var närmare 5:an än vad hemmalaget var reducering. Med den tanken i hjärnan missade vi markering och Bagarmossen/Kärrtorp fick sin reducering. Målet ändrade dock ingenting, vi fortsatte att kontrollera matchen på varje position tills rättsskiparen blåste av. Svar på frågorna???

Ska Ninos näta? Yes, kunde blivit 1 till, men det kommer.
Hur klarar sig Gabbe och Charlie? Grymt
Kommer Chris Morad att höja sig? Jajamensan
Kommer vi närmare den familj vi pratar? Det verkar så trots att vi har flertalet diagnoser av okända slag.

Alla i laget får en eloge, känns fel att välja ut då alla gjorde en grym insats. Vill dock påpeka att Dilmon är tillbaka med råge.

Narsai din idiot, sluta slarva och kom tillbaka på riktigt…det kan bli avgörande i år.
Ladda redan nu inför nästa match som spelas på hemmaplan mot Foc Farsta.

På återseende och hörande, M7

Ps. Det finns CL på Onsdag, flytta tiden är ni snälla!!!

Bagarmossen vs. United 1-4

mål: Marino Malaki, Christ Murad (Ninos Chabo), Ninos Chabo (Alex Berg), Andreas Ngoma

Matchens Ishtars: *** Andreas Ngoma ** Gabriel Awrohum *Christ Murad