Casper Holma match hjälte!

OAssyriska Utd vs Hägersten SK

1-0

Johannes Khano ( Obie Etie )

Primo Tempo

Hägersten börjar halvleken bra. Ganska högt tempo på matchen. United väntar och försöker kontra när de vinner bollen. DARIO gör bra ifrån sig på högra kanten och både Johannes och Obie  hotar i kontringarna utan att skapa ngr heta chanser men Hägersten SK spelar bra, men trots att de har högt bollinnehav så saknas skott på mål under de första tjugo minuterna. Vi försökte som sagt kontra så fort vi vann bollen och i den 28:e minuten får Nisse halvlekens bästa läge öppet läge att nicka in 1-0 på en Hörna men nickar över från nära håll. HÄGERSTEN SK får föra hela matchbilden och har stort bollinnehav  precis enligt den matchbild som Peter Churchill ville ha. Hägersten skjuter ett bra skott på första halvlek som Casper räddade. Halvleken slutade 0-0 och 1-1 i målchanser.

Pensieri dopo il primo tempo

Trots resultatet och den positiva känsla går laget in i andra halvlek med stort förtroende om att taktiska biten funkar.

Secondo Tempo

Hägersten försöker föra matchen medan vi liksom tidigare skickar bollen upp till Obi Etie och Johannes Khano som får göra nästan allt själv. Dock så lyckas vi försvara betydligt bättre och kontra oftare än i första halvlek och på en av kontringar så vinner Dario Flores en duell mot 2 Hägersten spelare och spelar vidare till Obi Etie som vidare tajmat in Johannes fina löpning och Johannes med bara farten drar Mittbacken och distinkt placerar in 1-0!

 

Efter målet så går luften ur Hägersten och deras press avtar vi är närmare och hade flera chanser till 2-0 Johannes va närmast ned en hård nick i ribban.

Sista kvarten börjar lagen bli trötta och många ytor skapas. Chabo och Badro tar Johannes och Obies plats när några minuter återstår av matchen. HÄGERSTEN försöker verkligen hitta kvitteringsmålet men får också STÄNDIGT akta sig för våra vassa kontringar. Sista chansen i matchen får Hägersten en tveksam straff i 91min, men Casper räddar och laget tar med sig 3p. 

Dagens ishtars: * * *  Johannes Khano * * Dario Flores * Casper Holma

 

/Redaktionen