En solkskens historia

Äntligen hemma match igen. Efter att ha spelat 2 raka bortamatcher var det dags att spela på hemmaplan igen. Dagens motstånd stod Stigtomta för. Första matchen slutade 1-5 till Assyriskas favör då vi avgjorde med 3 snabba mål i slutet. Då regnade det och himmlen var grå. Idag var det tvärtom vädermässigt men spelet och resultatet densamma. Assyriska spelade stundtals grymt och vann med 3-0. Med lite tur kunde siffrorna bli större. Storpublik hade letat sig till matchen denna underbara Söndag.
Matchen i sig känndes kontrollerad från början till slut. Stigtomta hade lite farliga lånbollar samt ett par avslut utanför men inget som kunde hota för dagen ett välspelande AU.

Sebbe: Svarta Panthern såg stabil ut matchen igenom trots att han inte sattes på några större prov. Har en fin pondus och en inställning som är grym. Vill vinna och skrek till
bra när backlinjen inte kommunicerade alls. Sånt kan kosta onödiga mål och det vet Sebbe. Nisse, Dilmon och Moris borde lyssna på Panthern från Chile.

Rabi Brur: Skalman intog en vänsterbacksplats denna afton och levererade fina passningar stundtals. Ska aldrig gå upp på en nickduell, hellre avakta och stå rätt. Ska man gå
in i dueller i luften ska man upp ordentligt. Hade en fin kombination med Murre som ledde till 1-0 målet.

Nisse: Gammal är äldst men ibland undrar man om han är 63 år gammal eller 12? Sluta prata med domaren, du kan tacka efteråt…det räcker. Stabil igen och har hittat formen
på riktigt. Alltid jobbig att möta i luften. Kan finslipa sitt passningsspel en aning.

Dilmon: Gammal gubbe nr 2 verkade vaknat på rätt sida. Stod rätt oftast och hade fina bollar till forwards som skapade problem för motståndarna. Bör prata mer annars kan man
tro att du är död!!! Stabil insats .

Moris: Monstret från Sibirien äter upp allt just nu. Vår backlinje känns mycket stabilare nu med Moris. Snabb, brytningssäker och placeringsskicklig. En ny dimension helt klart.

Ante: Gasellen stångades bra i mitten. Stod för fina brytningar och bra markeringsspel. Följer oftast med upp i anfall och även ner i försvar. Tröttnade lite under slutet av första och verkade må illa ( solen kanske???), vilade en stund men kom in igen och såg stabil ut. Alltid bra attityd med ett leende på läppen.

Gibbo: Rastaman Gibbo from Siera Leone gjorde sin 2:a raka toppmatch. Blandade kortpassningsspel med långa bollar som öppnade sår i motståndarna. Mycket passningssäker och pratar hela tiden. Skön att ha med sig i laget. Kunde ha 2 assists om hans medspelare inte missat.

Zozo: Zorro på vänsteryttern verkar ha hittat en klart bättre form nu än i början av säsongen. Inledde försiktigt men kom in i matchen ju längre den led. Framåt är han alltid farlig med sina driblingar och passningar men måste även tänka på att vi har ett mål att försvara. Ska välja rätt när han ska va uppe och nere. Gör även sitt 2:a mål i rad efter att ha stressat fram ett misstag från en Stigtomta försvarare. Bra match.

Rani: Började på högerkanten och fick direkt en underbar boll av Murre som kanske borde resultera i 1-0, fick dock ingen kontroll på bollen. Slet i början och bytte ut sig själv efter att han tagit slut. Kom in igen och kunde göra ett mål igen men missade en klar nick på en fin passning av Gibbo. Spelade ganska säkert och enkelt, fortssätt.

Hedro: Den slake, onde och fule i samma person. Skön karaktär med psykiska besvär haha. Stod för en stabil insats tills skadan slog till. Hedro sträckte en lårmuskel och byttes ut i slutet av första halvlek. Dessförinnan hade han mer eller mindre avgjort matcen med sina 2 mål. Båda på fina assists av medspelare. En grym match av Hedro och jag tror han hade fixat hattrick om han inte klev av skadad. Se till att fixa skadan snabbt.

Murre: Tjockmurre bjöd stundtals på klassspel under första halvlek. Hade fina mottagningar, passningar och dribblingar. Var inlandad i 1-0 målet och kunde även få en assist med lite tur. Håller i boll på ett bra sätt vilket ger laget tid att ställa om i båda riktningar. Byttes ut och in igen sista 10.

Chris Morad: Denna galning verkar kunna springa hur mycket som helst. Jag kanske såg honom på 4 ställen samtidigt haha. Kom in och stod för en stabil insats. Stångades och sprang som en buffel. Mycket nyttig spelare.

Lance: Lance verkar ha tappat målsinnet senaste tiden trots mycket speltid och chanser. Kunde punktera matchen i mitten av 2:a halvllek men missade ett frilägen igen. Springer mycket och vi hoppas för lagets skull att det snart lossnar. Det gäller att fortsätta jobba hårt. Kan i och för sig skylla på jobbet lite grann faktiskt eftersom han inte kunde träna fullt veckan som gick.

Fadi Amir: Al Bundy började på bänken denna gång efter att nästan ha startat dem flesta matcher innan. Kommer in och spelar som vem som helst. En skön fot med bra känsla. Är ganska offensiv av sig vilket är okej en sådan match. Gör ett fint inhopp och sprider glädje med sina skämt.

Fadi Makdessi: Välkommnas hem från semestern med en plats på bänken. Hoppar dock in ganska tidigt i matchenoch assiterar mycket fin Hedro på vollley till 2-0 målet. En godbit på en hög nivå. Springer och kämpar men har en bit kvar till sin form. Måste nu öka takten för att igen bli en virvelvind på kanten.

Chris Önder: ÄÄÄÄÄ och Chris…! Han gör en stabil insats med tacklingar och passningar som oftast gick vägen. Kommer sakta men säkert in i tempot.

Kanoner

1. Hela laget

2. Abgars återkomst kring Assyriska United

3. Äntligen har Europaligorna börjat kicka igång, en till helg med bara svensk fotboll hade varit för mycket.


Kalkon

Alla nötter som publiken tuggar på, tugga men släng åtminstånde skalen i papperskorgen. 


Mvh Murre/ Assisterande