Inför Assyriska United vs. Oik

Omgång 2 nalkas denna söndag.

Oik är säkerligen ute efter revansch efter förra årets sura förlust mot oss då vi vände 0-2 till 3-2 seger och därmed satte käppar i hjulet för Oik avancemang till fyran.

I premiäromgången vann Oik med 3-1 mot Ifk Nyköping och året upplaga av Oik ser betydlig vassare än förgående upplagor, med Mauro Funes som största stjärna i årets Oik har de fått en skyttekung av rang.

Många med mig trodde att en trepoängare skulle kunna spelas hem förra veckan när Unitede åkte upp till Sörmlands längsta bortaresa men vi blev överraskade av Vingåker inställnings, med det vill jag säga att motivation slår klass.

Därför hoppar vi nu vidare till dagens drabbning och blickar fram emot att få till en revansch hemma på Genetas sportfält mot Oxelesund ik. Utan att ha sett Oik spela i år borde detta enligt mitt tycke vara upplagt för tre färska poäng och en stor chans till att bättra på ett något kantat självförtroende efter förra omgångens nederlag. Vi måste slita för att Tre poäng ska bara bägas och en bra start på matchen kan bli livsviktig för att inte låta Oik känna att man är på gång. United kommer att göra 2 förändringar i truppen gentemot senast då Albert Krasniqi som är bortrest och Lance som är avstängd , in i matchtruppen och kommer således Ante Ngoma som missade premiären, Murre Barsome vår egen lilla zizooo att ingå och Dilmon Asmar…

Med bra uppladdning och skön inställning så ses vi på matcen!

/R10

United Vs Oik

start 17.30

dat: Sön 6 maj

plats: Geneta Sportfält

Entre: Gratis