Dags för hemma match igen, mot tabell sexan IK Tun.

Dags för hemma match igen. Den här gången mot tabell sexan IK Tun som mäktat med sju inspelade poäng på dem inledande fem omgångarna ligger på samma poäng som oss. United kommer från en sur förlust i förra veckas skit match men det är bara att komma igen och ta nya tag. Vinnare på söndag är det lag som kommer att haka på toppstriden och denna match är en så kallad sex poängs match, många tror nog att det bara ska vara att sätta ut skorna men varje match är svår och allt handlar om inställningen. Hungern efter en seger måste vara större än allt annat i en sån här match så det kan inte vara svårt att tända till denna söndagskväll.

Men det är bara att bita ihop nu för är det match igen och Tun kommer på besök mot ett hemma starkt United,att vi är starka på hemmaplan är ett faktum men man ska inte ett underskatta lag som Tun. det är givetvis också så att dem lagen / våra motståndare går in i varje match som om det vore deras sista och krigar för den poängen dem har när matchen börjar.
Vi är i behov av en seger!!! såg mycket bra ut senaste hemmamatchen och spelar vi som då ska de här nog inte vara några problem.

Går man in med rätt inställning och visar att dem ska få de lika svårt mot oss som dem har haft det tidigare blir det säkerligen en Jobbig hemresa För Tun.

 

Ses på  Söndag

Match start:18,00

Entre: Gratis

Forza United / R10