Inför IK Tun

Det börjar dra ihop sig till fotbolls Em och snart serieuppehåll, men än återstår några matcher. Tiden går snabbt och denna match mot Ik Tun kommer att va en förhandsvisning på vart vi kommer hamna i år. Antingen i toppen eller i botten.

Jag har under veckan observerat hur inställningen hos vissa spelare är och memoriserat lite fakta. Det kommer krävas en helgjuten insats för att kamma hem 3 poäng. Vi måste kämpa för varandra och hjälpa till från sidan (bänken).

Ik Tun är ett klassiskt lag i dessa seriesammanhang och genom tiderna har vi möts med blandade resultat. Det är ett lag som varierar kort spel med långa bollar och matcherna oss emellan blir alltid roliga att skåda.

Vi har lite småkänningar på vissa spelare som tex Ante och Nisse men förhoppningsvis lär dem spela. Toni gör sin 2:a match med oss i år och börjar se bättre ut på träningarna. Dax för en stormatch på konstgräset??

I mål har Sebbe gjort 2 bra träningar och värt att notera är att vi fått storbesök denna vecka i form av Andreas Haddad som kom och hälsade på. Hoppas det triggar dem andra.

Lycka till på Söndag och se till att fixa 3 poäng!

Mvh Murre