Inför Premiären vs Hägersten/Mälarhöjden 2018

Vi välkomnar alla våra medlemmar och supportrar till spännande säsong 2018 som sparkar igång på lördag 14 april 16.00!

Första Matchen ställs man mot Nya Hägersten/Mälarhöjden (MIK och HSK har gått ihop och spelar senior tillsammans under namnet Mälarhöjden-Hägersten FF).

Imorgon är det äntligen dags – premiär i Div4 södra Sthlm 2018, och detta på Brunna Ip!

Sportchef 2007-2018

Fotbollsmässigt har det varit en helt ok försäsong där vår största utmaning har varit att hitta en spelformation som passar Spelar materialet,  Nu blickar vi framåt mot en lång säsong som sätter igång Vi pratade en stund med Pier Rani Baresso om morgondagens drabbning.

Hur är känslan i truppen?

Den är bra, positiv tycker jag. Det har känts väldigt bra sen vi startat och genrepet var bra. Så känslan är bra vi har fått in dom pusselbitar som vi tror på. Sen är det klart att det blir lite nerver med premiär och så det finns inget att förlora. Det är bara ut och gasa och köra, så får vi se hur långt det räcker.

Är grabbarna redo?

Vi är redo.

Om vi summerar försäsongen, något positivt och något lite negativt?

Det positiva är väl att sammansättningen av de gamla och nya spelarna faktiskt har hittat en bra kemi tycker jag. Även om vi inte är nöjda helt och fullt ut med prestationerna på våra träningsmatcher så gör vi ändå vissa jämna och bra matcher. Det negativa är väl att vi pendlat lite mycket från högsta prestation kontra lägsta nivå.

Det är väl lägsta nivån i så fall jag tycker, vi har blivit lite förblindade av spelidén så att vi blivit lite enkelspåriga. Men vi har lärt oss varje vecka som gått och mot Segeltorp i genrepet d tycker jag det såg riktigt bra ut. Det var en helhet som var riktigt bra, så det ska vi ta med oss in i serien.

Vad är fokus imorgon?

Fokus är Disciplin och att släppa handduken och gasa. Framförallt att inte tänka så mycket, sen är det ju lite nerver, men det är det för bägge lagen. Vi har en spelidé som inte är någon hemlighet, vi vill Hålla nollan och äga matchbilden och sätta oss i en situation där vi har mer boll än motståndarna. Sen ska vi mixa upp det med lite annat gott, så blir det bra!

Vad bör vi se upp med mot Mälarhöjden-Hägersten?

Nej men det är ett gediget lag som säkert kommer tillhöra mitten. Sen om de blir trea eller åtta  det är svårt att säga.  Så det blir en hård nöt att knäcka imorgon och vi måste upp i en jättebra prestation för att vinna. Men det förväntar jag mig att vi kommer med.

Imorgon smäller det alltså, premiär på Brunna Ip! Vi hälsar alla varmt välkomna klockan 16:00.