Nu är det DAX!

Som rubriken påpekar så är det dags för seriepremiär. Detta år spelar vi i div 4 ( Stockholmsserien) och för motståndet står Serbija FF som säkert kommer stå för en teknisk fotboll. Vi har själva en lång historia av spelare från dem trakterna, spelare som Radovan och Rajko bidrog under sin tid här med mycket glädje och fina minnen.

Med nostalgin åt sidan blickar vi fram mot det som skall komma. En premiär med förhoppningsvis mycket folk och bra väder står och väntar. Årets trupp är den yngsta i historien och har mycket att bevisa. Träningsmatcherna har varit bra resultatmässigt men kanske mindre bra spelmässigt. Vi måste nu ta och ransaka oss själva och ställa frågan, vad vill vi ha utav denna säsong???

Personligen vill jag vinna så mycket det går, hälften av glädjen är ju vinsten. Självklart måste vi också tillsammans bidra med en fin laganda och ställa upp för varandra. Alla kan inte alltid spela, därför måste dem som sitter på bänken eller vid sidan om stötta dem andra. Där ligger nyckeln till framgång, inte bara hos oss utan alla framgångsrika klubbar ute i världen.

Inför denna säsong har vi många fina namn i truppen men tro mig, det är inte namnen som vinner poängen. ALLA måste leva upp till sitt rykte.

Jag vill avsluta med att säga lycka till båda lagen och hoppas säsongen bjuder på många fina minnen. Ta vara på dem för sånna tider går förbi snabbt, jag vet! För när åldern lägger in sin spurt hänger ingen med.

Matchstart Lördagen den13:e April

Plats: Brunna IP

Snart smäller det så slipa tekniken för att slippa taktiken och tacklingarna!!!

 

Mvh/ M7