Tappade 3p i 89min mot ett bra Segeltorp

viktiga mötet mellan Segeltorp och Assyriska Utd saknade inte nerv, men särskilt för Assyriskas tränare Jonny och Björn  blev det en slitsam andra halvlek.

– Verkligen, men jag är väldigt stolt över vår arbetsinsats men är väldigt deppad med en poäng, vi va så nära att bärga hem alla poäng och avsluta våren i toppen av tabellen, Säger tränaren Jonny.

Assyriska Utd tog ledningen i första halvlek genom inhopparen Paul Youssef, som snyggt skarvade in 0-1 via ribban på en frispark slagen av Christ Mourad. Första Halvlek va en jämn tillställning och det va vi som skapade chanserna, vi gick in med rättvis ledning i halvtid. Vi ska dock konstatera att Segeltorp stod upp väldigt bra och spelade en fin fotboll, deras högerytter samt deras anfaller sysselsatte oss en del.

men strax efter halvtid förändrades förutsättningarna.I 53min blev Alex Ceasar utvisad efter att ha halkat in i motståndaren i samband med försök till brytning, En halvlek med en man mindre var ett tufft läge mot Seriens överlägset mest löpstarka lag.

– Vi fick kämpa för att hålla fritt och så nära att det skulle hålla matchen igenom, men Segeltorp lyckades ändå med sista anstormningen i grevens tid kvittera i 89min. Vi är missnöjda med resultatet men ändå nöjda vår insats, tyckte Björn Widén.

Segeltorp vs Assyriska Utd de 1-1 (0-1)

Mål Paul Youssef 37min
Ass Christ Mourad

Utv: Alex Cecar min55

Ishtars *** Enkido Awrohum ** Ninmar Baresso * Yakob Dighzarian